RANKINGI I WYRÓŻNIENIA

POZYCJA LIDERA W BRANŻY

STATUS UZNANEGO OGÓLNOŚWIATOWEGO LIDERA W OPRACOWYWANIU NOWOCZESNYCH OSIĄGNIĘĆ MEDYCYNY, NAUKI I TECHNIKI.
Jesteśmy dumni ze swoich osiągnięć jako światowego lidera w branży, o którym świadczy miejsce w rankingu najbardziej cenionych firm świata — „World's Most Admired Companies” — magazynu Fortune czy wiodąca pozycja wśród firm o zrównoważonym rozwoju.

NAJLEPSZY PRACODAWCA

DBAMY O SWOJĄ REPUTACJĘ DOSKONAŁEGO PRACODAWCY NA CAŁYM ŚWIECIE.
Jesteśmy dumni z tego, że siłą napędową kultury naszej firmy jest innowacyjność. Cenimy wkład naszych pracowników, oferujemy im pracę o wysokiej pożyteczności społecznej i zapewniamy możliwości rozwoju i wzrostu zawodowego.

INNOWACJE W SFERZE NAUKI

OPRACOWUJĄC ROZWIĄZANIA Z BRANŻY OPIEKI ZDROWOTNEJ DLA LUDZI NA CAŁYM ŚWIECIE, POZWALAMY MYŚLI WYPRZEDZIĆ RZECZYWISTOŚĆ.
Innowacyjność oparta na różnorodności pomysłów, perspektyw i dziedzin wiedzy to nasz sposób opracowywania rozwiązań, które zmieniają życie ludzi i pomagają im być zdrowszymi.

GLOBALNE OBYWATELSTWO

JESTEŚMY ZNANI NA CAŁYM ŚWIECIE ZE SWOJEGO ZAANGAŻOWANIA W PROGRAM GLOBALNEGO OBYWATELSTWA.
Wykorzystując ogólnoświatowy zasięg naszej firmy i nawiązując partnerską współpracę z innymi organizacjami, dokładamy starań, aby poprawiać jakość życia ludzi na całym świecie.
true
accessibility

ZA CHWILĘ PRZEJDZIESZ DO STRONY INTERNETOWEJ FIRMY ABBOTT DOTYCZĄCEJ KONKRETNEGO KRAJU LUB REGIONU

Żądana witryna internetowa jest przeznaczona dla osób mieszkających w danym kraju, o czym poinformowano w treści witryny. W związku z tym witryna ta może zawierać informacje dotyczące produktów farmaceutycznych, urządzeń medycznych i innych produktów bądź ich zastosowań, które nie są zatwierdzone w innych krajach lub regionach.

Żądana witryna internetowa może nie być zoptymalizowana pod kątem stosowanego rozmiaru ekranu.

CZY CHCESZ KONTYNUOWAĆ I OPUŚCIĆ TĘ STRONĘ?

accessibility

ZA CHWILĘ OPUŚCISZ STRONY INTERNETOWE FIRMY ABBOTT I PRZEJDZIESZ DO SERWISU ZEWNĘTRZNEGO.

Łącza, które kierują Cię poza witryny internetowe Abbott, nie znajdują się pod jej kontrolą, a zatem firma Abbott nie ponosi odpowiedzialności za treść żadnej z takich witryn ani za dalsze łącza znajdujące się na nich. Firma Abbott udostępnia takie łącza tylko dla Twojej wygody, a ich uwzględnienie nie świadczy o zatwierdzeniu przez firmę Abbott strony, do której prowadzi dane łącze.

Żądana strona internetowa może nie być zoptymalizowana pod kątem stosowanego rozmiaru ekranu.

CZY CHCESZ KONTYNUOWAĆ I OPUŚCIĆ TĘ STRONĘ?